8è Fòrum Anual d’AIC: els drets de les treballadores sexuals

http://grups.amnistiacatalunya.org/agenda-i-activitats/agenda-del-mes/esdeveniment-catalunya/articulo/8e-forum-anual-daic-els-drets-de-les-treballadores-sexuals/

Catalunya. 16-06-18
8è Fòrum Anual d’AIC: els drets de les treballadores sexuals
Haz clic para ampliar

Cartell del Fòrum 2018 d’AIC

Dissabte 16 de juny de 2018 tindrà lloc al Masnou (Maresme) una nova edició, la vuitena, del Fòrum Anual d’Amnistia Internacional Catalunya (AIC). Enguany el tema central de debat són es drets de les treballadores sexuals.

A les 10.15 es farà una primera taula rodona per parlar del repte institucional de la gestió del treball sexual. Hi intervindranPaula Arce, del grup de recerca UAB Antígona, i Marta Cruells, de l’Ajuntament de Barcelona.

A les 12.15h, la segona taula abordarà el paper de les associacions en la protecció de drets. En seran ponents l’Anna Saliente, de l’Associació GeneraJanet, del Col·lectiu de treballadores sexuals Robadors-Raval i Martina, treballadora sexual.

A les 14.15h clourà el fòrum la presidenta d’AIC, Maria del Carmen Ramírez, que adreçarà unes paraules als i les assistents.

>PROGRAMA COMPLET (PDF)

El Fòrum tindrà lloc a Can Malet (C/ Sant Felip, 2) d’El Masnou. Inscripció gratuïta omplint el formulari següent.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/26/d360654479/htdocs/Martinadelaterra/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deja un comentario